Loader
 

Τι είναι η Arcus; Γιατί τη χρειάζομαι;

Η Arcus είναι μια εταιρία Απομακρυσμένης Γραμματειακής Υποστήριξης η οποία αξιοποιεί Internet & Τηλεπικοινωνίες για την δική σας εξυπηρέτηση.

Η γραμματειακή υποστήριξη, παρότι αναγκαία υπηρεσία για κάθε επιχείρηση, αυξάνει το ήδη επιβαρυμένο λειτουργικό της κόστος με αποτέλεσμα πολλοι επαγγελματίες να μην μπορούν πλέον να καλύψουν αυτή τους την ανάγκη. Εδώ ερχόμαστε να δώσουμε άμεση και οικονομική λύση με την παροχή Γραμματειακής Υποστήριξης εξ’ αποστάσεως ή Τηλεγραμματεία.

Σύμφωνα με έρευνες από όσους τηλεφωνούν σε μια επιχείρηση πρώτη φορά, η πλειονότητα δεν θα ξανακαλέσει αν δεν απαντηθεί η γραμμή, γεγονός που υποδεικνύει πόσο σημαντική είναι η άμεση ανταπόκριση.

Με την Arcus όλα τα τηλεφωνήματά σας απαντώνται πάντοτε απευθείας από την εκπαιδευμένη γραμματέα σας, η οποία, έχοντας εμπειρία στο αντικειμένο σας, απαντά και διαχειρίζεται τις κλήσεις σας, το ημερήσιο πρόγραμμά σας και τα ραντεβού σας.

Καμία χαμένη κλήση! Κανένας δυσαρεστημένος πελάτης!
Κανένα αργοπορημένο ή ξεχασμένο ραντεβού. Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

Σε ποιους απευθύνεται η Τηλεγραμματεία;

Η Arcus απευθύνεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως είδους ή μεγέθους. Με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και τις πλήρως εξοπλισμένες υποδομές μας, μπορούμε να καλύψουμε την ανάγκη γραμματειακής υποστήριξης για κάθε ενδιαφερόμενο.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και ο ειδικός μας θα έρθει στον χώρο σας, θα σας ενημερώσει για όλες τις λεπτομέρειες και τυχόν απορίες και μαζί θα χαράξετε την επικοινωνιακή πολιτική και τις παροχές που επιθυμείτε να έχετε.

Ποιο το όφελος για εμένα; Τι παροχές έχω;

Yψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών σας

Άμεση ανταπόκριση στις κλήσεις σας έως και 12 ώρες την ημέρα

Χαμηλό λειτουργικό κόστος & εξοικονόμηση ελεύθερου χρόνου

Ποιοτική διαχείριση του πελατολογίου σας από εκπαιδευμένους επαγγελματίες

Συνεχή ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο

Άμεση προώθηση μόνο των επειγόντων τηλεφωνημάτων & Ιεράρχιση των κλήσεων σας σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια

Δυνατότητα παροχής υπηρεσιών πρόσβασης στο Internet από πολλά κυκλώματα πρόσβασης διαφορετικού τύπου ή και μέσω πολλαπλών ασυρματικών ζεύξεων ανά σημείο.

Δυνατότητα παροχής υπηρεσιών τηλεφωνίας, με εξαιρετικά χαμηλές τιμές τερματισμού σε συνεργασία με την εταιρία ePhone η οποία παρέχει την δυνατότητα παροχής τηλεφωνικού αριθμού σε περισσότερες από 60 χώρες, κρυπτογραφημένη επικοινωνία, HD Voice καθώς και υποδομές Τηλεφωνικών Κέντρων στο Cloud.

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία;

Η τιμολογιακή πολιτική της Arcus είναι άκρως συμφέρουσα και φιλική προς τον πελάτη. Οι χρεώσεις είναι πάντοτε ανά κλήση χωρίς κρυφές χρονοχρεώσεις, άσκοπες αναμονές ή άλλα marketing tricks. Έτσι διατηρείτε τον έλεγχο του κόστους ανεξαρτήτως του χρόνου που θα αφιερώσουμε στον πελάτη σας.

Με την αγορά του προκαθορισμένου πακέτου κλήσεων από την εταιρεία μας, τις αναλυτικές καταστάσεις κλήσεων και την τακτική ενημέρωση μέσω e-mails ξέρετε πάντα τις χρεώσεις σας. Επισκεφθείτε στο site μας την σελίδα Ενδεικτικών τιμών και ενημερωθείτε για το κόστος των πακέτων μας, τις επιπλέον υπηρεσίες που προσφέρουμε και όλες τις λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα βελτιώσετε την ποιότητα της εργασίας σας αλλά και της καθημερινότητάς σας!

Εταιρίες που μας έχουν ήδη εμπιστευτεί